Aroma
Isi pastraza aroma delicata a semintelor de floarea soarelui.
Culoare
Culoarea uleiului este una naturala fiind caracterizata de galben-auriu.
Gust
Prin presarea la rece, uleiul isi pastreaza substantele volatile, prin urmare, gustul semintelor de floarea-soarelui este pregnant.
Aspect
Uleiul este intr-o stare lichida, cu o vascozitate mai ridicata fata de cel rafinat.
Depozitare
Pentru a pastra toate proprietatile uleiului, trebuie sa fim atenti la depozitarea lui astfel incat acesta sa ne ofere toate proprietatile pe tot parcursul folosirii. Uleiul trebuie pastrat la loc racoros, sub 20˚C , ferit de razele solare.
Uleiul presat la rece din floarea soarelui GRAMADOR, o delicatesa necontesta faurita pe teritoriul tarii noastre de secole, este facut cu grija prin alegerea celor mai bune seminte pe care floarea soarelui le-a putut oferi. Noi il producem, asa cum traditia ne-o dicteaza fara a interveni termic sau chimic, astfel incat sa daruim un produs cat mai aproape de NATURA.