Cu siropurile de fructe, plante și flori de la D’arbo, putem garanta o aventură de arome intens plăcută, la fel de puternică pe cât vă place (recomandăm diluarea a 1 parte sirop în 7 părți apă). Veți fi sigur că veți găsi mai mult decât un singur sirop favorit în lumea diversă a siropurilor D’arbo. Conținutul ridicat de fructe, ierburi și flori rafinate care intră în siropurile noastre va asigura o experiență gustativă unică.
Istoria D’arbo
Familia Darbo a început să producă gemuri de fructe, siropuri de fructe și lichioruri de fructe rafinate în 1879. Numeroasele premii câștigate de aceste delicatese, produse într-o mică fabrică din ceea ce a fost fost orașul austriac Görz, arată că, chiar și pe atunci, numele D’arbo a întruchipat o pasiune pentru prelucrarea fructelor. Astfel a început creșterea treptată a unei companii care avea să devină cunoscută și apreciată cu mult dincolo de granițele orașului.
Când a izbucnit Primul Război Mondial în Europa, însă, fabrica – mândria și bucuria companiei – a fost grav avariată și mulți ani de muncă grea păreau să fi fost pierduți. Astfel s-a întâmplat că familia D’arbo a fost nevoită să părăsească Görz și să se mute la Stans în Tirol. În ciuda acestor necazuri amare, familia a reconstruit rapid compania și s-a concentrat pe producerea de gemuri fine și pe îmbutelierea mierii din acel moment.
Ei au fost ajutați de faptul că Tirolul se bucura de o mică creștere a turismului chiar și în anii 1920, vizitatorii din apropiere și de departe putând să vină și să fie uimiți de produsele delicioase de la D’arbo.
Încurajată de cererea în creștere, familia a făcut pasul îndrăzneț de a construi o nouă fabrică în anii 1950 și, de asemenea, a început să atragă mai multe gospodării private ca clienți. D’arbo a câștigat în mod constant cota de piață și și-a extins gama atât în industria alimentară, cât și în industria alimentară cu amănuntul și a devenit lider de piață pentru dulcețuri și miere în Austria, nu în ultimul rând datorită bazei de clienți fideli.
Succesul său în Austria a servit ca o confirmare încurajatoare că strategia sa funcționează, așa că compania s-a aventurat și în străinătate. Cu toate acestea, a devenit curând clar că actualul său loc de operare nu era suficient de mare pentru a furniza pentru noi piețe. O altă fabrică a fost deschisă în Stans în 1993, după o planificare intensă. Compania se bucura acum de un succes din ce în ce mai mare furnizând gemuri fine, miere și siropuri și magazinelor din afara Austriei. La mijlocul anilor 1990, D’arbo a decis, de asemenea, să înceapă să facă produse din fructe pentru cremă, brutării și cofetarii și astfel fructele delicioase de la D’arbo și-au găsit drumul în multe gogoși și iaurturi.
După zeci de ani de conducere a companiei, Klaus Darbo i-a predat frâiele în 2009 fiului său Martin, care este acum a cincea generație a familiei care conduce afacerea, lucru pe care îl face alături de unchiul său Adolf. D’arbo este acum o firmă de familie bine-cunoscută de dimensiuni medii care operează în patru locații din Tirol și produce produse de înaltă calitate pentru restaurante și hoteluri, precum și pentru industria alimentară și procesarea alimentelor.