Caută
Categorii produse
    Meniu Close
    Inapoi la lista

    Jerky – cipsuri de carne deshidratată

    Despre Windsor Wild Jerky

     Jerky este cel mai cunoscut brand pentru produse din carne uscată tăiată în felii subțiri, de o calitate premium.

     Produsele Jerky pot fi servite ca şi gustări din carne, gustări gourmet, cu conținut scăzut de grăsimi, dar mai bogate în proteine și vitamine.

     

      

     

     

    Carnea de vânat provenit din sălbăticie, trăind și fiind hrănit în mod natural are o amprentă de carbon multmai mică decât carnea produsă în masă.

     

    Brand-ul Windsor Wild Jerky - WWJ este prezent în piața internațională, dar în special în USA, de unde a și pornit ca afacere în anul 2008 cu doar 5 aromede carne de vită, în prezent mândrindu-se cu peste 100 de tipuri de carne unice.

     

     

    Ce este carnea uscatăşi de unde provine denumirea Jerky

    Jerky este o carne slabă tăiată în benzi și uscată (deshidratată) pentru a preveni deteriorarea.

    În mod normal, această uscare include adăugarea de sare pentru a preveni creșterea bacteriilor înainte ca carnea să termine procesul de deshidratare.

     

    Denumireaa „Jerky” derivă din cuvântul „ch'arki” preluat din limba Quechua (populaţie indigenă din America de sud) care înseamnă „carne uscată, sărată”.

     

    Tot ceea ce este necesar pentru a produce carne„Jerky” de bază este o metodă de uscare la temperatură scăzută și sare pentru a inhiba dezvoltarea bacteriilor.

     

    Produsele „Jerky” sunt adesea marinate, preparate cu o frecare condimentată condimentată sau lichidă sau afumate la căldură scăzută (de obicei sub 70 ° C).

     

    Carnea Jerky este gata de mâncare, nu are nevoie de preparate suplimentare și poate fi păstrată luni de zile fără refrigerare.

     

     

     

    Prepararea produselor Jerky

     

    Carnea Jerky poate fi produsa din carne de la animale domestici, precum și din animale de vânat. Jerky de la animalele domestice includ carne de vită, porc, capră și oaie sau miel

    Jerky din produs din animale de vânat, cum ar fi căprioare, misreţ, cangur și bizoni.

     

    Majoritatea grăsimilor trebuie îndepărtate din carne înainte de uscare, deoarece grăsimea crește șansele de deteriorare (ambalarea modernă în vid și conservanții chimici au contribuit la prevenirea acestor riscuri). Carnea trebuie uscată rapid pentru a limita creșterea bacteriană în perioada critică în care carnea nu este încă uscată. Pentru a se usca rapid, fără a utiliza temperaturi ridicate, care ar gătit carnea, carnea este tăiată felii sau presată subțire.

     

     

    În ce ţări se consumă Carne Uscată Jerky

     

    Produsele Jerky tradiționale, fabricate din carne de mușchi feliate, sunt disponibile în Statele Unite, Mexic și Canada din diferite tipuri de carne, mărci și calități, ambalate și neambalate.

    Aceste produse sunt disponibile în aproape orice magazin, benzinărie, supermarket și magazin de varietăți din acele țări, unde există o lungă istorie de Jerky ca hrană a exploratorilor.

     

    Carnea Jerky realizat în stil tradițional este, de asemenea, omniprezentă în piețele fermierilor din zonele rurale din toată America de Nord.

     

    Cum se consumă Carnea Uscată Jerky

    Produsele Jerky nu necesita preparare, ele se pot servi ca si gustare consistentă, împreuna cu alte aperitive sau condimente, ca de exemplu: brȃnzeturi fine, diverse fructe (struguri, anananas), impreuna cu vin roşu.

     

     

     

    La U-shop livram o gama larga de produse Jerky si alte produse Gourmet, fara limita de greutate!

     

    Am prelungit programul de livrari!

    Livrare pana la ora 22:00 de Luni pana Vineri*

    Livrare pana la ora 19:00 Sambata si Duminica**

    *pentru comenzile preluate pana la ora 20:00

    **pentru comenzile preluate pana la ora 16:00

    Comenzile plasat dupa aceste ore se vor livra a doua zi

     

    Transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 200 Lei.

    Comentarii
    Lăsați un comentariu Inchide