Caută
Categorii produse
    Meniu Close
    Inapoi la lista

    Cum sa faci gratarul perfect!

    Exista  două lucruri cruciale pentru gratarul perfect. Primul lucru este că trebuie să fie unul cu cărbune. Nu este nimic în neregulă cu grătarele pe gaz, dar nu veți obține o aromă de fum în plus. S-ar putea la fel de bine să gătiți în cuptor. Al doilea lucru de care ai nevoie este un capac. Blochează aroma, menține temperatura constantă și poate fi folosit ca o tehnică suplimentară.

     

    Așteptați momentul potrivit pentru a găti

    Grătarul necesită răbdare și concentrare, în această ordine. Trebuie să așteptați să se stingă flăcările - grătarul cu flacără este un termen foarte înșelător! Vrei cărbunii albi la cald - prin care mă refer la gri și strălucitor. Aceasta este cea mai tare și mai caldă căldură.

    În continuare, nu uitați că ceea ce ați creat este un cuptor cavern, deci trebuie să controlați căldura la fel ca un cuptor. DJ BBQ spune că cel mai bun mod de a testa căldura este cu mâna ta. Țineți-vă mâna la aproximativ 12 cm deasupra grătarului și vedeți cât timp îl puteți ține confortabil acolo (adică fără a țipa).

     

    • 6 secunde = foc mic
    • 4 secunde = foc mediu
    • 2 secunde = foc mare
    • 0 secunde = Spital. Acum.

     

    De asemenea, trebuie să controlați temperatura pe grătar. Cea mai ușoară tehnică este jumătatea și jumătatea - puneți toate cărbunii într-o parte, astfel încât să aveți o parte mega-fierbinte și una fără căldură directă.

     

    Obțineți cele mai bune instrumente

    Toți am pierdut accidental un cârnaț pe grătar sau am răsucit un burger peste margine. Ei bine, cumpărați-vă cele necesare. Singurul set de kit pe care trebuie pur și simplu să îl ai este o pereche decentă de clești - acestea îți oferă cel mai mult control și reduc șansele de a arunca ceva între grătare.

     

     

     

    Faceți-vă proprii burgeri

    Burgerii de casă sunt mai buni. Chiar dacă le faceți din altceva decât sare și piper și carne de bună calitate, vor bate orice în magazine. Cumpărați carne tocată cu multă grăsime sau luați măcelarul pentru a vă oferi niște flanc sau chuck tocate - veți obține burgeri suculenți, savuroși, indiferent dacă vă plac rozul în mijloc sau gătit chiar. Această rețetă de la Gennaro este un cracker.

     

     

    Marinadă, marinată, marinată!

    Știm cu toții sintagma „marinati câteva ore, ideal peste noapte”. Ei bine, acest lucru se aplică dublu la grătare, pentru a vă asigura că aromele nu sunt anulate de adăugarea fumului. De fapt, cel mai bine este să economisiți puțină marinată când faceți și să vă periați carnea sau peștele cu marinată la fiecare 10 minute în timp ce gătește. În acest fel, va adăuga umezeală, va prinde aroma de fum și se va carameliza ușor pe măsură ce trece.

     

    Nu stricați legumele

    Gratarele sunt o scuză pentru a ne transforma cu toții în carnivori, dar focul face lucruri minunate și legumelor, cu tehnica corectă. Ceea ce doriți este acea minunată carbonizare de-a lungul barelor - arată uimitor și are un gust și mai bun. Deci feliați subțire, apoi grătați imediat - fără ulei, fără condimente. Odată gătit, puteți adăuga aroma cu ulei de măsline de calitate și un pic de oțet.

     .

    La U-shop livram o gama larga de produse pentru gratar, fara limita de greutate!

     

    Am prelungit programul de livrari!

    Livrare pana la ora 22:00 de Luni pana Vineri*

    Livrare pana la ora 19:00 Sambata si Duminica**

    *pentru comenzile preluate pana la ora 20:00

    **pentru comenzile preluate pana la ora 16:00

    Comenzile plasat dupa aceste ore se vor livra a doua zi

     

    Transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 200 Lei.

    Comentarii
    Lăsați un comentariu Inchide