Franceline
Cartoful este alungit, are o piele roz și o carne galbenă.
Aromă
Franceline este ceros și are o aromă remarcabilă, cu o piele foarte subțire și netedă.
Pregătire / servire
Vă puteți bucura de o varietate nesfârșită cu acești cartofi. Feliați-i pentru a face secțiuni de cartofi colorate vesel presărate cu puțin ulei de măsline, sare de mare și rozmarin. Ii puteti fierbe în apă sărată până când se evapora apa. Acest lucru va lăsa un strat subțire de sare pe piele - o combinație de arome surprinzătoare!
Valori nutritive (per 100 g)
- 357 KJ / 85 Kcal
- Proteine 2.0 g
- Carbohidrati17.6 g
- Zahar 0 g
- Grasimi 0.1 g
- Grasimi Saturate 0 g
- Fibre 2.6 g
- Sodiu 2 mg
- Vitamin C 16 mg