Caută
Categorii produse
    Meniu Close
    RSS

    Articole blog din "2022" "martie"

    Comentarii (0) Cinci Motive să cumperi pȃine de Secară de la Băcănia Fermierului

    Originară din Asia de Sud Est și Asia Mică, secara s-a răspândit și în Europa, fiind consumată în antichitate de către daci și romani în amestec cu grâu și orz, pâinea de secară fiind cea mai hrănitoare.

    În trecut secara a fost considerată alimentul săracilor, dar în timp au fost descoperite benefi...

    Comentarii (0) Care este temperatura ideală pentru a bea vinul preferat?

    A bea un vin la temperatura potrivită este cheia pentru a te putea bucura pe deplin de toate proprietățile și caracteristicile sale, deoarece căldura și frigul, din cauza excesului sau deficienței, îi pot afecta calitățile organoleptice.

    Așa că rețineți care ar trebui să fie temperatura ideală p...

    Comentarii (0) 10 Beneficii ale consumului de Avocado

    Avocado, un fruct exotic deosebit, lipsit de dulceață, dar bogat în grăsimi bune și vitamine, este iubit și detestat deopotrivă.

    Fructele de avocado pot fi consumate crude, în salate sau individual, aşezonate cu diverse ierburi aromatice şi condimente sau pot deveni ingrediente pentru deserturi, în...

    Comentarii (0) Paine BIO, Făina si Mălai BIO de la Băcănia Fermierului

    BĂCĂNIA FERMIERULUI este sursa ta pentru produse de calitate, naturale și certificate BIO, proaspete și sănătoase, provenite direct din ferma și terenurile noastre de pe însoritele câmpii ale Vrancei

    Aceste produse (carne, lactate, făină, mălai, preparate de panificație, patiserie sau brutărie) sun...

    Comentarii (0) Prepară rapid Mucenici Fierţi Munteneşti

     Sarbatoarea crestina a Sfintilor 40 de Mucenici din Sevastia coincide tradiţional cu inceperea anului agricol traditional încă din vremea Imperiului Roman, şi a generat o sarbatoare traditionala romaneasca, Mucenicii sau Macinicii.

     

    In aceasta zi se fac ritualuri de purificare, se trece la...

    Comentarii (0) Beneficiile Pâinii cu Maia

     

    Pȃinea cu maia este o alternativă la pȃinea cu drojdie clasică – folosităînca din cele mai vechi timpuri.

    Iată ce este maiaua si ce beneficii are pȃinea cu maia.

          

          

    1.    Ce este Maiua?

    Maiaua este folosita la prepararea aluaturilor cu faina – in special paine....

    Comentarii (0) Totul despre Migdale Beneficii, Proprietăţi, Utilizări

    Migdalele sunt alimente care îți pot îmbunătăți mesele zilnice, atât prin gustul lor deosebit, cât și prin numeroasele proprietăți benefice pentru organism pe care le au. Potrivite pentru a fi incluse în orice gustare, dar și în mesele principale, migdalele reprezintă o alegere hrănitoare și sănătoa...