Caută
Categorii produse
    Meniu Close
    RSS

    Blog

    Comentarii (0) Savurează fructe de sezon în luna Iunie

    În această lună este vremea fructelor delicioase, pline de vitamine și bogate în nutrienți.

    Iunie este luna fructelor. Cireşele, vişinele sau caisele sunt doar câteva dintre fructele ce se coc în această lună şi pot fi culese pentru consum.

     

    Cireşe

    Luna iunie mai este cunoscută şi ca luna ...

    Comentarii (0) Reţeta săptămȃnii: Cȃrnaţi cu cartofi la cuptor

    O rețetă delicioasă şi usor de preparat. Rețeta este pentru 4 porții.

     

    Timp de pregătire: 15 minute

    Timp de gătire: 60 minute

     

    Echipamente

     

    1 cratiţă mare de fontă

        

    Ingrediente

    • 800 g cartofi
    • 1kg carnati
    • 2 fire ceapa verde
    • 80 ml ulei de masline
    • 2 catei usturo...
    Comentarii (0) Reţeta săptămȃnii: Ouă la cuptor cu spanac şi roşii

    O rețetă perfectă atât pentru micul dejun cât și pentru celelalte mese ale zilei, poate fi servită cu smântână si sos salsa. Rețeta este pentru 4 porții.

    Timp de pregătire: 10 minute

    Timp de gătire: 20-25 minute

     

    Echipamente

     

    1 tigaie

    2 vase ceramică capacitate 150 ml

     

    Ingrediente

    ...
    Comentarii (0) SENSODYNE – remediu pentru sensibilitatea dentară

    De ce mă dor dinții?

     

    Dacă ai tresărit vreodată după o durere de scurtă durată nedorită cauzată de sensibilitatea dinților, nu ești singura persoană.

    Dar, amintește-ți, pot exista mai multe cauze ale diferitelor dureri dentare, altele decât sensibilitatea dentară. Prin urmare, dacă simți orice...

    Comentarii (0) Cum să alegi paharul potrivit pentru fiecare vin

    Sunt multe detalii de care trebuie să ținem cont atunci când bem un vin și ne bucurăm de caracteristicile lui cu toate simțurile.

    Paharul este unul dintre acele elemente fundamentale și care poate afecta calitățile organoleptice ale unui vin.

     

    Astfel, dimensiunea, forma, deschiderea sau cul...

    Comentarii (0) Despre Bere: Scurt Istoric, Producţie, Degustare

    Din fericire pentru iubitorii de bere de pretutindeni, formula de bază pentru bere a rămas aceeași de secole: berea este produsul fermentat, alcoolic, al combinației de apă, malț, hamei și drojdie.

     

    Scurta Istorie a Berii

     

    La fel ca vinul, berea are o istorie lungă. Reziduul primei bere de o...

    Comentarii (0) Istoria producătorului de lactate Covalact

    Covalact este unul dintre cei mai mari producători de lactate din România cu o tradiție de peste 40 de ani în fabricarea produselor lactate. Compania are în prezent un număr de aproximativ 560 de angajați care lucrează în fabricile din Sfântu Gheorghe și Miercurea Ciuc.

    Pe parcursul celor peste pat...

    Comentarii (0) Prepară de Paşti o mămăligă la ceaun!


    Mămăliga este considerată, alături de mici şi de sarmale, un preparat tradiţional românesc. Dispreţuită pe nedrept, fiind considerată o mâncare ţărănească, mămăliga are un aport important de vitamine şi minerale.

      

      

    Scurt istoric al mămăligii

      

    Mămăliga este în e...

    Comentarii (0) Cozonacul – Un desert de Sărbătoare cu Tradiţii Vechi

    Cozonacul a fost este si va fi mereu prajitura nelipsita de pe mesele romȃnilor, in timp de sarbatoare si nu numai.

    Mireasma dulce si aromata a cozonacului proaspat scos din cuptor prevesteste o mare sarbatoare de foarte multi ani.

    Desi exista sute de retete cu diferite arome si ingrediente alese ...

    Comentarii (0) 5 Beneficii miraculoase ale Ceaiului de Ghimbir

    Ceaiul de ghimbir este consumat de mii de ani gratie proprietatilor sale curative, fiind un remediu de baza al medicinei ayurvedice si nu numai. Pe langa rolul pe care-l are in ameliorarea si tratarea a peste 150 de afectiuni, ghimbirul este un condiment des folosit in preparatele alimentare.

    ...